Annons
AnnonsMay all your wishes come true


IMG_2427

Vi spenderade nyårskvällen med Scandinavian mafia på Hama och en härlig middag, vid 12 var vi hemma och pussade på barnen och skålade in det nya året. Idag vaknade jag med trött huvud och nu sitter jag och lilleman och kikar Kalle Anka i soffan och smaskar yoggi, perfekt start på 2016 om ni frågar mig. Kommer upp en liten outfitbild från gårdagen senare, blev dock inte så mycket kort men detta ovan snodde jag från min fina Sophie.

Gott Nytt År Vänner!

/

Happy New Year dear readers!!! Best wishes for a spectacular amazing happy, healthy,  successful 2016 filled with love!!! May all your dream come true!!!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar