Annons
AnnonsEat in Athens


DSC08385

DSC08390

DSC08386

En lunch från veckan med mitt hjärta. Glömmer lätt av denna pärla i Glyfada som går under namnet fiftyseven. Om du letar dig hela väggen in i restaurangen så hittar man ett avslappnat ställe med snygg design. De flesta sitter dock och bolmar på uteservering så jag och M fick sitta och mysa i lugn och ro här inne. Inte oss emot!

Har gjort en ny underkategori till Athens som kommer heta Eat in Athens . Där kommer det komma tips på olika restauranger cafeer m.m  och en Shopping in Athens kategori med tips på grymma affärer och bra shoppingstråk. Låter det bra?

/

Lunch from last week with mylove. Fiftyseven in Glyfada is definitely worth a visit! The interior and food presentation is so cool! Just made a new under category to Athens which name is Eat in Athens, also one shopping in Athens to guide you to the right places!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar