Annons
AnnonsDreaming


_MG_2633 _MG_2641

 

Drömmer mig tillbaka till det här! Vi har det varmt och skönt nu men det är inte riktigt badväder ännu, ska nog dock ta mig en morgonpromenad ner till havet imorgon och känna lite på vattnet. Vem vet, kanske joinar jag pensionärsligan som brukar hänga i gäng med sina söta badmössor guppandes i vattnet. Det är livsnjutare det!

Känner mig tung i huvud, andning och kropp… en vän till mig sa att det kan vara allergi då det är många som har besvär just nu. Har inte ens tänkt tanken på det men kanske är jag känslig mot något som blommar nu helt enkelt.

 

/

Dreaming of this! Its getting warmer and warmer but still not hot enough to go for a swim. LONGING for that right now! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar