Annons
AnnonsDisney on Ice


 

image-14-12-14-09-58-6

PicMonkey Collage image-14-12-14-11-03-2
image-14-12-14-09-58-5

Prinsessklänningen fick Jolie förra julafton av Lasse!

Skulle kunna lägga upp massor av bilder från Disney on Ice men sparar dom till det privata albumet,  TA KORT NU mamma skriker Jolie och viftar när Frost ensemblen äntrar isen. Yes boss! Hon klädde sig själv i sin finaste prinsessklänning, hårspänne OCH diadem(mycket viktigt),armband och sina glittriga sneakers hehe. Glittriga plånboken för eventuella inköp lade hon i mammas Balenciaga.

Under showen satt hon som ett litet ljus helt förtrollad av det som pågick på isen, när vi fick frågan om Jolie och Nora ville åka med ut på isen blev jag först lite tveksam om hon skulle våga, ut på isen inför ett nästan fullsatt Oaka mitt under showen?. Det hela gick dock hur bra som helst och hon satt där och körde Silviavinken till publiken, stoltare tjej(och mamma) får man nog leta efter. Pricken över jet var ju såklart att pappa kunde följa med på showen och det var mysigt att få uppleva det tillsammans!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar