Annons
AnnonsCreative


IMG_4604

IMG_4599 IMG_4601

 

Bilder från när jag var på The Creative Studio Athens med barnen, en sån här sminkhörna skulle jag behöva ha! Inte för att jag sminkar mig så mycket längre men då hade jag iallafall haft plats med alla saker jag har hehe. Organiserat kaos eller hur var det nu. Tillbaka till studion, kommer jag nog spendera X antal timmar där eftersom Ullis och nära vänner dragit igång det. Så mysigt och inspirerande..där kan jag sätta mig och blogga, ta en kopp kaffe och få inspiration av härliga människor!

Har haft en skön förmiddag med mannen, jag var iväg och gjorde lite tester på sjukhuset och sen la vi oss i soffan och kikade serier och busade med Mateo, ibland behöver man dagar där man bara får vara..eller jag några timmar iallafall. Nu drar M på träning och sen hotell inför match och jag ska hitta på bus med barnen.

 

Kärlek Josefine

Skirt: Mango Sweater: COS

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar