Annons
AnnonsChallenge- rena rama grekiskan


image-27-01-15-12-39-1 image-27-01-15-12-39

Jag har bestämt mig för att ge grekiskan en chans, vilket är lättare sagt än gjort. Små ord förstår jag men sen är jag HELT lost. Men ska ge det ett nytt och ordentligt försök och börjar med språket som jag kan.. MODE haha! Marcus lär sig språket via fotbollen och jag via mode..låter ju som en alldeles utmärkt deal om ni frågar mig. Så en av årets utmaningar(även om jag inte alls förväntar mig att kunna prata flytande) är att lära sig grekiska och framförallt kunna läsa(låt oss starta med alfabetet). Har ni några bra böcker /sidor (engelska-grekiska eller svenska-grekiska) att tipsa på så får ni gärna göra det via en kommentar eller ett mail!

/
I have decided to give the greek language a real change. I would like to be able to understand more and also speak some easy phrases.. So here we go. Starting off with the language I know how to speak…FASHION. I some of you have any tips of good books/internetpages etc( english to greek or swedish to greek) please do share them in a comment or email. Here we go!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar