Annons
AnnonsBeachdays


IMG_7813

Idag går grekerna upp vid sju på morgon och startar grillen, vi vaknade istället av 3 morgonpigga barn(Elysian sov gott kvar) runt sextiden och jag kan inte tacka min man nog för att han gick upp och jag fick ligga och dra mig till halv åtta. Igår kom alltså kusinerna och det var stort kramkalas som fortsatte idag och vi drog iväg till Astir Beach. Jag hade fullt upp och glömde helt kameran, men som tur är har jag ett lass med bilder från Costa Navarino som denna ovan.

Nu är vi hemkomna från stranden, jag och barnen myser med pyssel och film, männen är nere och startar grillen och den andra gravida har nog somnat någonstans vilket betyder att jag får ha chokladcravings ensam. Hoppas ni har en härlig helg!

/

Marcus brother and family arrived yesterday and the kids are so happy and excited to finally be together again! Besties.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar