Annons
AnnonsBeachday


IMG_7572

IMG_7579IMG_7573

IMG_7575

Blev en dag på stranden idag med tjejerna. Prognosen utlovade 29 grader och strålande sol och vi var såklart taggade till tusen. Jag i ny bikini för iår då brösten växer i takt med magen, vilket man väl inte ska klaga på direkt sålänge det stannar någonstans.

Det nådde aldrig upp till några 29 grader och inte var himlen heller klarblå men det var ändå en mysig dag på stranden med den obligatoriska yoghurten med kanderade nötter och frukt. Klämde lite på JadeVtales nya bikinisar  och ska åka dit nästa vecka och testa lite, idag var jag alldeles trött efter gårdagens sena middag med mammorna från Jolie´s klass. Kan stolt erkänna att jag var en utav de sista som gick hem, this preggo mama is back.

Nu är det fullspäckad eftermiddag med barnen och ikväll ska jag planera nästa veckas semester. Ja ni läste rätt..hela TRE dagar semester och dessa ska utnyttjas till fullo!

Kärlek J 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar