Annons
AnnonsArk


IMG_0925

IMG_0902

Lunch på The Ark igår som ligger med havet som granne…allra bäst är det att avnjuta en frukost där i gott sällskap och lyssna till lugnet men lunchen var också topp. Lilleman ville mest vara uppe i famnen, tur man lärt sig äta med en hand!  Nu börjar energin komma tillbaka till bloggen och jag har börjat komma igång med plåtandet igen, men skriv gärna om ni har några önskemål! Imorgon lägger jag upp förlossningseberättelsen vill bara redigera skriften lite och det har jag inte riktigt hunnit med.

Va händer förresten med flygstrejken till Grekland?? Jag ska ju få hem min man på tisdag!! MORR hoppas det löser sig fort!

Kärlek Josefine

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar